lördag 26 september 2009

Mushåla


I dag när jag var ute för att leta reda på ett bra ställe där jag kunde gömma en cache så hittade jag ett hål i en gammal stubbe som skulle passa perfekt. Men hålet var redan upptaget. Klicka på bilden så den förstoras så kan du se vem som bor i hålet

5 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Vem bodde i hålet då?

Rune Lundblad sa...

En mus

Skaparglädje sa...

Vad duktig du är Rune som sköter tvätten. Och vilken effektiv tvättmaskin, för mig tar det ca 2 timmar att köra en maskin, sedan ska tvätten torkas också.
Nej, nu är det äntligen dags att gå och sova, har suttit uppe och väntat in min yngsta tonåring, som inte talat om vart han stack och inte bryr sig att svara i mobilen när jag ringer, och så cykla i mörkret utan lyse. Vår äldsta tonårstjej (19 år) har lånat bilen ikväll och är i vår församling på ungdomssamling, men då vet jag var hon finns. Ja, ja så här är livet just nu med 4 tonåringar i huset.
Godnatt!!

Marie sa...

Kul! Det är inte så lätt att upptäcka de små. Och jag vet inte om musen hade gillat att få en cache i sitt hus. Man måste väl fråga om lov om man ska placera en cache på någon annans egendom eller?

Celia sa...

Wow vilken bild det blev!