måndag 4 maj 2009

Norge 30 april - 4 maj 2009
















Den 30 april for vi till Norge - Åmot. Första längre turen sedan Eva blev sjuk. Vi hälsade på Marie och Svenn ett par dagar, beundrade deras nybygge, njöt av det soliga vädret och mådde gott. Svenn hade köpt en ny grill till uteplatsen som han och Marie satte ihop. Eva tittade på. I ett hörn av deras gräsmatta växte en massa murklor.(Jag tror att det var murklor)
Lördagen den 2 maj hälsade vi på Anders, Irene, Camilla och Christina. Irene och Camilla var inte hemma när vi kom. Irene var på kryssning till Kiel med en väninna (Grolene) och Camilla var på ett miniläger med en grupp från deras församling. Camilla kom hem på lördagkvällen och Irene på söndag middag. Christina plockade fram ett vippspel som Anders hade fått av sina gammelfastrar i slutet av 1970-talet. Bilderna visar när Christina spelar det (2009) och när Anders spelade det 30 år tidigare(1979).

3 kommentarer:

Vita hjärtan sa...

Åh vilka härliga bilder! Och vilken grill! Blev det någon mat lagad på den? Och smakade det bra?

Kramar till er båda!
Annemari

Maya sa...

Härligt att komma iväg lite hemifrån också. Skönt att Eva är så frisk och pigg så ni kan göra det. Förstår att det var trevligt att träffa barnen och barnbarnen också och ni valde ju rätt helg att åka vad gäller vädret också.

Marie sa...

Tack för besök! Kram